Bericht nummer 40 op myasthenia.nl, een kleine update van mijn kant

De laatste tijd heb ik het, gelukkig, erg druk gehad. Ik zit helaas nog steeds thuis en gelukkig is de ziektewetuitkering geregeld. Ik heb op sommige dagen wel het gevoel dat ik gewoon kan werken, maar daar word ik de volgende dag weer keihard voor gestraft. Qua medicijnen slik ik nog steeds prednisolon, azatioprine (imuran) en wat medicatie om de bijwerkingen tegen te gaan.

Bij het laatste contact met mevrouw Pels en neuroloog Verschuuren van het LUMC is er besloten om alle medicijnen rustig af te bouwen en dan te kijken hoe erg de klachten van de myasthenie zijn. Ook wordt er gekeken of ze verergeren. Op het moment zijn de klachten onveranderd met af en toe pieken en dalen.

Excuus dat ik niet alle berichten en reacties snel heb kunnen beantwoorden. Ik ben nu weer volledig bij!

Deel dit bericht op:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr
2 Comments
  1. Beste Edwin,
    Het laatste bericht dat ik van je heb gelezen is al weer van oktober 2014. Ik ben zeer benieuwd hoe het met je gaat. Bij mij is vorig jaar oktober vastgesteld dat ik Myastenia Gravis heb.
    Last even wat van je horen.

  2. hallo edwin ik heb ook al sinds 2012 last van mg het ging steeds goed tot vorig jaar 2016 toen kreeg ik last van het uithoudingsvermogen zit nu al bijna jaar in ziekte wet
    ben toevallig afgelopen week bij professor verschuren geweest een aardige man hij heeft mij imuran voorgeschreven en mindering van mijn mestinon slikte eleke dag 6 maal 3 60mg mestinon hij wil dit nu terug brengen naar 6 maal 2 en daarna naar 6 vind alleen de bijwerkingen van imuran moeilijk ik zit graag in de zon en volgens de bijwerkingen kun je een verhoogde kans op kanker krijgen als je in de zon gaat zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.