Mijn tijdlijn

Tijdlijn van Edwin

Deze weblog en informatiepagina over Myasthenia Gravis ben ik begonnen om mijn verhaal kwijt te kunnen. Dit heb ik verwerkt in deze tijdlijn. Als ik er naar kijk dan ben ik er zeer blij mee. De lijn geeft goed weer hoe mijn leven is veranderd na 2006 en wat voor ingrijpende gebeurtenissen zich hebben afgespeeld sinds de diagnose Myasthenia Gravis met MUSK antistoffen (zeer zeldzame anti-MUSK variant) bij mij is vastgesteld.

Dat ik er zoveel over kon schrijven en dat ik er zelfs een hele tijdlijn van kon maken heb ik te danken aan mijn moeder. Dit heeft iedere gebeurtenis opgeschreven in een klein notitieboekje. Dankzij de korte omschrijvingen wist ik precies weer wat er ook alweer was gebeurd.

Begonnen met Prednisolon 60mg per dag, immuran 3x, kuur niet geholpen, nog steeds klachten.

Alles komt aan bod in deze tijdlijn; wat Myasthenia Gravis is, hoe het zich bij mij heeft ontwikkeld, wat voor behandelingen ik heb gehad en wat voor medicijnen ik heb moeten slikken. Moeder, bedankt voor het bijhouden! (Papa bedankt voor de vele liften naar het ziekenhuis en de geweldige zorg). Alle gebeurtenissen op de tijdlijn zijn ook klikbaar.

Deel dit bericht op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
4 comments to “Mijn tijdlijn”
  1. Heb sinds april dit jaar mg alle bijverschijnselen al gehad
    Nu thans nog last van zere nek zwaar hoofd en linker oog dat bij arbeid zakt medicijn gebruik sinds deze week verhoogt naar 3×60 mg 6maal per dag lijkt te werken maar heb 4weken voor mijn volgende afspraak met de neuroloog
    In het spaarne ziekenhuis hoofddorp.heb ruim twee maanden thuis gezeten wilde zelf weer aan het werk nu thans 5 uur per dag met rust tussen pauzes langer kan ik momenteel niet aan

  2. Hallo Edwin ik heb msg ontwikkeldna mijn eerste zwangerschap in 2014 en ben zeer stabiel gwst met mestinon en medrol tot juli 2017 nu gaat het enorm bergaf en willen ze met imuran starten heb nare gevoel hierbıj en veel angst wat me te wachten staat. Ik zou graag met u wat informatie delen. Mvg en bedankt om je belevingen op deze manier te delen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.