Oogheelkunde en slecht spreken

Oog voor oogheelkunde
 

 

 

 

Oogheelkunde is het specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van ziekten en afwijkingen van het oog.

Na drie weken merkte ik dat de oogdruppels geen effect hadden op het dubbelzien (diplopie), maar dat juist mijn ogen naast de dubbelbeelden meer begonnen te tranen. Dit moest niet de bedoeling zijn geweest van de huisarts. Na overleg met mijn ouders ben ik weer terug gegaan naar de huisartsenpost. Deze keer kon ik terecht bij mijn eigen huisarts, die gelukkig eens terug was van vakantie in waarschijnlijk Australië.

Na grondige controle van mijn ogen heb ik een verwijsbrief gehad voor de afdeling oogheelkunde in het Rijnland Ziekenhuis te Alphen aan den Rijn. Hier kon ik pas na drie weken terecht.

In deze drie weken merkte ik dat mijn spreken in de avonden erg achteruit ging. Ik kreeg moeite met het uitspreken van volledige zinnen en met de letter “R” had ik opeens moeite. Het begon niet heftig, maar ik heb het wel direct als vervelend ervaren daar ik graag praat over van alles en nog wat.

In de categorie tijdlijn overzicht kunt u alle posts van mijn tijdlijn overzichtelijk terugvinden (opent in nieuw tabblad)

Reacties onder het bericht en likes en shares op Facebook zijn altijd welkom!

Deel dit bericht op:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.